Nazca

13.07.2005 ob 13:51

Piše: Tomaž

iHola!

Buggy ride Da nadaljujemo tam, kjer smo končali. Sandboarding oz. z buggyjem po puščavi v Haucachini (Ica) je bilo noro – v buggyju smo se počutili kot v filmu MadMax – voznik je bil Italijan-Tirolec (tako, da smo se lahko po nemško menili), ki je marca letos tja prišel kot turist in je kar ostal (menda obožuje predelane različice koke …). V puščavi smo pričakali še sončni zahod, zvečer smo še malce bluzili in šli spat.

Sofer Irena na boardu

Prvi nateg

Zjutraj smo kar zgoda vstali in se odpeljal proti Nazci. Še preden smo šli z busa smo že imel zrihtano sobo, ker je gor prišel en tip in nam ponujal sobo, ture … Sobo smo dobili poceni, zato pa nas je okrog prinesel pri eni turi, in to pošteno (mislmo, da smo plačali vsaj 3x prevec).

Mesto nazca Prodajalec Tomo in Irena sta šla dones še na let, gledat slavne figure iz zraka, midva z Mojco pa sva rajši podaljšala spanec in prihranila 55 USD. Menda se je vseeno splačalo dati ta denar in videt stvari iz zraka.

Letalo Vesoljec Kolibri Sedaj pa šibamo na še eno turo – gledat mumije, zlato pa sipine – ni da ni. Zvečer pa na nočno vožnjo do Arequipe – menda z busom, ki izgleda skorda kot spalnica, bomo videli.

Irena&Tomo in Mojca&Tomaz Letalo notranjost Cusquena Mumija v Nazci

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !