Potovanje se je začelo

11.07.2005 ob 13:46

Piše: Mojca Hola!

Potem ko smo zapustili megleno Limo, smo upali, da nas bo v Piscu, kjer smo si ogledali “male Galapagose” oz. Isla Ballestas, čakalo lepo in sončno vreme. Vendar je bilo prav tako megleno. Kljub temu smo bili zadovoljni z otočki, kjer je bilo res veliko ptic, pingvinov in morskih levov.

Morski levi

Isla Ballestas Na turi smo si ogledali tudi pravo puščavo, skozi katero smo se peljali z busom variante “Ko to tamo pjeva”. Ampak je bilo posebno doživetje, videli smo tudi delfine.

Ko to tamo pjeva

Med sipinami

Popoldne smo nadaljevali pot proti Ici oz. Huacachini, kjer smo trenutno nastanjeni. Tu je prava oaza, podobna tistim iz pravljic Tisoč in ene noči.

Perujska puščava Danes je celo posijalo sonce, tako da smo se lahko malo pogreli. Sicer je dokaj hladno vreme na tej južni polobli. Danes gremo še na sipine, in sicer se bomo po njih zapeljali kar z buggy-jem, vmes pa se bomo preizkusili v sandboardanju (na deski se bomo spuščali po sipinah). Med sipinami bomo počakali še na sončni zahod, jutri pa se bomo odpravili proti Nazci, kjer nas že čakajo slavne linije:)

Zaenkrat smo še vsi zdravi, s šnopsom se uspešno borimo proti bakterijam. Okradeni pa zaenkrat še nismo bili.

Lepo se imejte pa se še pišemo:)

Adios,

Mojca&Tomaz in Tomo&Irena

otroci na čolnu Kuža Kuža

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !